Overslaan en naar de inhoud gaan

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona

Geplaatst opwoensdag 16 november 2016 - 8:14

Christian Petermann kan geen ondertekend contract laten zien dat de komst van Maradona naar Brunssum bevestigt.

De Heerlenaar heeft wel een document met de titel 'Optreedcontract Pfaff & Maradona met Heksenberg'. Maar parafen en handtekeningen ontbreken.

Hiltonhotel
In een toelichtende mail van Petermann aan De Limburger staat dat het contract had moeten worden getekend in het Hiltonhotel in Antwerpen, op de dag dat de Argentijnse ster zou aankomen. Zoals bekend heeft Maradona echter nooit het vliegtuig genomen naar België.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Jean-Marie Pfaff
Kelly Pfaff, de dochter van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff, ontkent dat er een contract bestaat waarin haar vader als intermediair fungeert voor een optreden van de voetballer bij de club Heksenberg in Brunssum.

Niet ondertekend
​Ze benadrukt dat zij zich alleen zakelijk heeft bemoeid met het gastheerschap van haar vader bij de voetbalwedstrijd in Antwerpen die Maradona had moeten spelen en met de aanwezigheid van haar pa in Brunssum. "Ik vertegenwoordig alleen mijn pa. Wij organiseren zelf niets met Maradona."

Volgens Kelly Pfaff lag er wél een contract klaar voor een optreden van haar vader bij Heksenberg. "Maar dat is niet ondertekend door Christian, terwijl dat wel de bedoeling was."

Lees ook: 'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen