Overslaan en naar de inhoud gaan

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona

Geplaatst opwoensdag 16 november 2016 - 8:14

Christian Petermann kan geen ondertekend contract laten zien dat de komst van Maradona naar Brunssum bevestigt.

De Heerlenaar heeft wel een document met de titel 'Optreedcontract Pfaff & Maradona met Heksenberg'. Maar parafen en handtekeningen ontbreken.

Hiltonhotel
In een toelichtende mail van Petermann aan De Limburger staat dat het contract had moeten worden getekend in het Hiltonhotel in Antwerpen, op de dag dat de Argentijnse ster zou aankomen. Zoals bekend heeft Maradona echter nooit het vliegtuig genomen naar België.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Jean-Marie Pfaff
Kelly Pfaff, de dochter van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff, ontkent dat er een contract bestaat waarin haar vader als intermediair fungeert voor een optreden van de voetballer bij de club Heksenberg in Brunssum.

Niet ondertekend
​Ze benadrukt dat zij zich alleen zakelijk heeft bemoeid met het gastheerschap van haar vader bij de voetbalwedstrijd in Antwerpen die Maradona had moeten spelen en met de aanwezigheid van haar pa in Brunssum. "Ik vertegenwoordig alleen mijn pa. Wij organiseren zelf niets met Maradona."

Volgens Kelly Pfaff lag er wél een contract klaar voor een optreden van haar vader bij Heksenberg. "Maar dat is niet ondertekend door Christian, terwijl dat wel de bedoeling was."

Lees ook: 'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen