Peter van Zutphen (27 feb 2020)

'Verordening om Haagse armoede uit Heerlen te weren'

Heerlen overweegt eisen te gaan stellen aan degenen die aanspraak maken op een sociale huurwoning.

L1mburg Centraal: Thijs H. ontkent moorden

Dinsdagavond in L1mburg Centraal: Thijs H. ontkent moorden, GaiaZOO kleurt roze, SP-voorzitter Ron Meyer stapt op en meer Limburgs nieuws...

Van Zutphen: 'Van mij had Meyer niet weg gehoeven'

SP-wethouder Peter van Zutphen van de gemeente Heerlen vindt het enorm jammer dat landelijk partijvoorzitter Ron Meyer zich niet herkiesbaar stelt aan het einde van het jaar.

Heerlense wethouder uit kritiek op IBA Parkstad

Experts van IBA Parkstad, het meerjarenprogramma om de regio rond Heerlen een flinke impuls te geven, luisteren niet goed naar de wensen van de bewoners en het bedrijfsleven.

Armlastigen verruilen Randstad voor Limburg

Het komt steeds vaker voor dat mensen met een bijstandsuitkering uit de Randstad verhuizen en in Limburg neerstrijken.

Ria Oomen stopt met panel L1 na dividend-discussie

Een fel debat over de dividendbelasting op L1 Radio is voor CDA-senator Ria Oomen reden om de handdoek in de ring te gooien bij radioprogramma De Stemming.

Senator Ria Oomen noemt CDA 'Wilders light'

Gevestigde politieke partijen in Nederland, inclusief het CDA, hebben sluipenderwijs te veel standpunten overgenomen van de PVV.

Geen ‘dumprente’ bij Kredietbank Limburg

Kredietbank Limburg gaat de rente op leningen voor mensen in financiële moeilijkheden niet verlagen. De tarieven voor ‘noodleningen’ liggen hier al jarenlang op een lager niveau dan elders in het land.

Twee Limburgers genomineerd als beste bestuurder

Twee Limburgse wethouders horen bij de tien landelijke kanshebbers op de titel Beste lokale bestuurder van 2016.

Heerlen krijgt er tientallen woningen bij

In Heerlen worden komend jaar 55 woningen gesloopt en 112 à 127 nieuw gebouwd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten