PvdA stuurde aan op vertrek Van Dijk om afwezigheid

De veelvuldige afwezigheid van Peter van Dijk was voor de PvdA-Statenfractie reden om hem begin januari 2018 te vragen op te stappen als Statenlid.

'PvdA probeerde Statenlid Peter van Dijk te dumpen'

Begin 2018 is oud-PvdA gedeputeerde en huidig Statenlid Peter van Dijk door zijn partij gevraagd om op te stappen uit het Limburgs Parlement. Zo niet dreigde een royement.

PvdA-prominent neemt kritiek op partijgenoot niet terug

PvdA-Statenlid Peter van Dijk neemt niets terug van zijn kritiek op partijgenoot Barry Braeken, die hij de verkiezingsnederlaag fors aanrekent.

PvdA verbolgen over sneertweet van Statenlid Van Dijk

De PvdA afdeling Heerlen-Landgraaf noemt de tweet van haar Statenlid Peter van Dijk 'beneden peil'.

Statenlid haalt hard uit naar Barry Braeken: 'Puinhoop'

Statenlid en PvdA-collega Peter van Dijk heeft via Twitter keihard uitgehaald naar Barry Braeken, die onlangs uit het niets opstapte als wethouder in Heerlen.

Wethouder Leunessen: Landgraaf heeft kans laten liggen

PvdA-wethouder Harry Leunessen van Landgraaf vindt dat de gemeenteraad van Landgraaf een unieke kans heeft laten liggen door in meerderheid niet te kiezen voor een fusie met Heerlen.

PvdA'er: 'Heemels had altijd grote bek over anderen'

De affaire rond voormalig PVV-fractieleider Heemels leidt in de provinciale politiek tot verbaasde, boze en geschokte reacties. "Altijd een grote bek over anderen, maar zelf geen enkel moreel besef."

Peter van Dijk voelt zich aan de kant gezet bij PvdA

Peter van Dijk vindt dat hij zonder enig argument is afgeserveerd en aan de kant gezet als lid van het landelijk bestuur van de PvdA.

Geen Limburger meer in landelijk bestuur PvdA

Limburg heeft geen vertegenwoordiger meer in het landelijk bestuur van de PvdA.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app