Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter R. de Vries (64) overleden: 'Geknokt tot het einde'

Geplaatst opdonderdag 15 juli 2021 - 14:18

Peter R. de Vries (64) is overleden. De misdaadverslaggever is negen dagen na de aanslag op zijn leven gestorven aan zijn verwondingen.

Dat meldt RTL Boulevard.

Geknokt tot het einde
De misdaadverslaggever en mediapersoonlijkheid was op 6 juli op weg naar zijn auto na een uitzending van RTL Boulevard. In de Lange Leidsedwarsstraat werd hij meerdere keren beschoten. De Vries vocht negen dagen voor zijn leven, maar de schietpartij bleek donderdag toch fataal. "Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen", zeggen zijn nabestaanden.

Onnoemelijk trots
"Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden", vervolgen zijn nabestaanden in een statement op de website van RTL Boulevard. "Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: 'On bended knee is no way to be free'. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar." De Vries laat een vrouw en twee kinderen na.

In Limburg was De Vries verbonden aan grote zaken als die van Nicky Verstappen en Tanja Groen. Hij maakte internationaal furore met zijn werk rondom de verdwijning van Natalee Holloway.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen