Zonsopkomst Brunssummerheide met inzetje Nicky Verstappen

Jos Brech hoort strafeis in zaak Verstappen op 8 oktober

Jos Brech (57) weet op 8 oktober wat justitie met hem van plan is. Die dag komt justitie met haar strafeis. De vijftiger uit Simpelveld wordt verdacht van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen.

Jos Brech
Jos Brech blijft vastzitten voor dood Nicky Verstappen

Voorlopig blijft Jos Brech (57), verdacht van het misbruiken en doden van Nicky Verstappen, in zijn cel in Vught. De verdachte uit Simpelveld vroeg de rechter woensdag tevergeefs om vrijlating.

Peter R de Vries Nicky Verstappen
Familie Verstappen geschrokken van lang uitstel

De familie van Nicky Verstappen had wel verwacht dat de behandeling van de zaak tegen Jos Brech zou worden uitgesteld, maar niet zo lang. Dat zegt hun woordvoerder, Peter R. de Vries.

Peter R de Vries Nicky Verstappen
Peter R. de Vries over zwijgende Brech: 'Hadden we verwacht'

Het verbaast de nabestaanden van Nicky Verstappen niet dat Jos Brech (57) vooralsnog zijn kaken op elkaar houdt. De man wordt verdacht van het ontvoeren, misbruiken en doden van de elfjarige Nicky in 1998.

Nicky Verstappen
Brech blijft erbij: geen verklaring in zaak Nicky Verstappen

Zij die hoopten op een verklaring van Jos Brech (57) in de zaak Nicky Verstappen, komen van een koude kermis thuis. De verdachte liet nogmaals nadrukkelijk weten dat hij vooralsnog geen antwoord geeft op vragen.

ANP
'Tergende onzekerheid bij familie Tanja Groen duurt voort'

Dat het onderzoek naar Tanja Groen woensdag in Maastricht niks heeft opgeleverd, is een deceptie voor Peter R. de Vries.

Pers zoekactie Tanja Groen begraafplaats Heugem (22 jan 2020)
'Tanja Groen is vermoord en in al gedolven graf gelegd'

Tanja Groen is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en begraven. Dat zegt Peter R. de Vries, adviseur van de familie.

Jack Poels hoopt op plekje in Top 2000 voor 'Vlinder' (6 dec 2019)
Jack Poels hoopt op plekje in Top 2000 voor 'Vlinder'

Zanger Jack Poels van Rowwen Hèze hoopt dat het nummer ‘Vlinder’ in de Top 2000 terechtkomt om de familie van de overleden Nicky Verstappen een hart onder de riem te steken . "Het zou ontzettend fijn zijn voor de familie Verstappen."

ANP
Peter R. de Vries wil eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000

Peter R. de Vries hoopt dat het nummer Vlinder van Rowwen Hèze, dat speciaal werd geschreven vanwege de moord op de 11-jarige Nicky Verstappen, dit jaar in de Top 2000 komt.

Peter R. de Vries: 'Brech vermeed oogcontact familie Nicky'

Dat de nabestaanden van Nicky Verstappen dinsdag oog in oog stonden met de vermeende moordenaar van hun Nicky, is ze niet in de koude kleren gaan zitten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten