Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Hellenbrand wint 10m luchtgeweer in Hannover

Geplaatst opzondag 14 mei 2017 - 16:32

Peter Hellenbrand heeft bij de International Shooting Competition of Hannover ISCH het onderdeel 10m luchtgeweer staand gewonnen.

De sport schutter uit Brunssum schoot in totaal 248,4 punten en dat waren ruim drie punten meer dan zijn naaste belager Brian Baudouin uit Frankrijk. De overige finalisten volgende op grote achterstand. Hellenbrand had zich met 627.7 punten als eerste geplaatst voor de finale.

Persoonlijk record
Op het onderdeel 50. klein kaliber liggend vestigde Hellenbrand een persoonlijk record. Met 626,4 punten drong hij als tweede door tot de finale, maar hij kwam daarin niet verder dan de vijfde plaats.

Hellenbrand bereidt zich in Hannover voor op de wereldbekerwedstrijd van komende week in Munchen.

Luchtgeweer
Bij de vrouwen werd Pea Smeets uit Belfeld vierde op het onderdeel 10m luchtgeweer. Zij schoot 205,5 punten. Dat waren er bijna 44 minder dan Jennifer McIntosh, die dit onderdeel won.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Olympisch schutter Hellenbrand zoekt baan
Schutter Hellenbrand wint in Luxemburg
Schutter Peter Hellenbrand wil medaille op EK in eigen land
Schietsport: Peter Hellenbrand weer Nederlands kampioen
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen