Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Hellenbrand vroegtijdig uitgeschakeld in New Delhi

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 19:08

Peter Hellenbrand is maandag in de kwalificatie van de wereldbekerwedstrijd geweer en pistool schieten in New Delhi gesneuveld.

Beneden niveau
De schutter uit Brunssum kwam uit op het onderdeel 10 meter luchtgeweer, maar presteerde beneden zijn niveau. Hij schoot in totaal 619,1 punten en belandde daarmee op de 72e plaats in de kwalificatie. Voor een plek bij de acht schutters, die om de overwinning schoten, had Hellenbrand 628,4 punten moeten schieten.

Defect
Op Twitter laat de Hellenbrand weten te teleurgesteld te zijn en te balen ondanks een prima technische uitvoering. "Komende week materiaal controleren. Een defect in de viziering lijkt na een eerste analyse de oorzaak", aldus de 33-jarige schutter op de internetdienst. Hellenbrand gaat zich nu voorbereiden op het EK, dat op 16 maart in Osijek in Kroatië begint.

Finalisten
De Rus Sergey Kamenskiy won de wedstrijd met 249,4 punten. De Chinees Yukun Liu werd tweede met 2,4 punten achterstand. De overige zes finalisten kwamen er in de eindstrijd niet aan te pas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen