Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Hellenbrand vroegtijdig uitgeschakeld in New Delhi

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 19:08

Peter Hellenbrand is maandag in de kwalificatie van de wereldbekerwedstrijd geweer en pistool schieten in New Delhi gesneuveld.

Beneden niveau
De schutter uit Brunssum kwam uit op het onderdeel 10 meter luchtgeweer, maar presteerde beneden zijn niveau. Hij schoot in totaal 619,1 punten en belandde daarmee op de 72e plaats in de kwalificatie. Voor een plek bij de acht schutters, die om de overwinning schoten, had Hellenbrand 628,4 punten moeten schieten.

Defect
Op Twitter laat de Hellenbrand weten te teleurgesteld te zijn en te balen ondanks een prima technische uitvoering. "Komende week materiaal controleren. Een defect in de viziering lijkt na een eerste analyse de oorzaak", aldus de 33-jarige schutter op de internetdienst. Hellenbrand gaat zich nu voorbereiden op het EK, dat op 16 maart in Osijek in Kroatië begint.

Finalisten
De Rus Sergey Kamenskiy won de wedstrijd met 249,4 punten. De Chinees Yukun Liu werd tweede met 2,4 punten achterstand. De overige zes finalisten kwamen er in de eindstrijd niet aan te pas.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen