Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Hellenbrand vroegtijdig uitgeschakeld in New Delhi

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 19:08

Peter Hellenbrand is maandag in de kwalificatie van de wereldbekerwedstrijd geweer en pistool schieten in New Delhi gesneuveld.

Beneden niveau
De schutter uit Brunssum kwam uit op het onderdeel 10 meter luchtgeweer, maar presteerde beneden zijn niveau. Hij schoot in totaal 619,1 punten en belandde daarmee op de 72e plaats in de kwalificatie. Voor een plek bij de acht schutters, die om de overwinning schoten, had Hellenbrand 628,4 punten moeten schieten.

Defect
Op Twitter laat de Hellenbrand weten te teleurgesteld te zijn en te balen ondanks een prima technische uitvoering. "Komende week materiaal controleren. Een defect in de viziering lijkt na een eerste analyse de oorzaak", aldus de 33-jarige schutter op de internetdienst. Hellenbrand gaat zich nu voorbereiden op het EK, dat op 16 maart in Osijek in Kroatië begint.

Finalisten
De Rus Sergey Kamenskiy won de wedstrijd met 249,4 punten. De Chinees Yukun Liu werd tweede met 2,4 punten achterstand. De overige zes finalisten kwamen er in de eindstrijd niet aan te pas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen