peter Hellenbrand

Geen EK-finale voor Peter Hellenbrand en Manon Smeets

Peter Hellenbrand en Manon Smeets uit Belfeld zijn er in Wroclaw niet in geslaagd de finale te bereiken van het EK 10 m luchtgeweer staand schieten.

peter Hellenbrand
Hellenbrand wil carrière afsluiten in Tokio

Sportschutter Peter Hellenbrand uit Brunssum gaat voor zijn laatste kans om de Olympische Spelen te halen.

Peter Hellenbrand pakt opnieuw nationale titel

Peter Hellenbrand is in Arnhem Nederlands kampioen op het onderdeel 10 meter luchtgeweer staand geworden.

Hellenbrand uitgeschakeld op Europese Spelen

Sportschutter Peter Hellenbrand uit Brunssum heeft niet kunnen stunten op de Europese Spelen.

Geen finale voor sportschutters Hellenbrand en Mulder

Sportschutters Peter Hellenbrand en Mandy Mulder hebben bij de Europese Spelen in Minsk naast een podiumplaats gegrepen.

Peter Hellenbrand achtste op EK luchtgeweer

Peter Hellenbrand is bij het Europees Kampioenschap in Osijek als achtste geëindigd op het onderdeel 10 meter luchtgeweer.

Hellenbrand naar finale EK luchtgeweer, Manon Smeets niet

Peter Hellenbrand uit Brunssum heeft de finale van het Europees kampioenschap 1- meter-schieten in Kroatië bereikt.

Peter Hellenbrand vroegtijdig uitgeschakeld in New Delhi

Peter Hellenbrand is maandag in de kwalificatie van de wereldbekerwedstrijd geweer en pistool schieten in New Delhi gesneuveld.

Manon Smeets 24e bij World Cup New Delhi

Manon Smeets is er niet in geslaagd door te dringen tot de finale van de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen in New Dehli.

Peter Hellenbrand bedrijft topsport naast fulltime baan

Peter Hellenbrand uit Brunssum stapt donderdagmorgen op het vliegtuig naar New Delhi. Daar komen vanaf zaterdag schutters in actie in verschillende wedstrijden voor de eerste World Cup van het seizoen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten