Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)

OR L1 verliest kort geding over benoeming directeur

Directeur Peter Elbers van L1 mag blijven. De ondernemingsraad heeft te lang gewacht met uitbrengen van advies over de benoeming van Elbers.

Peter Elbers L1-directeur_HD
Crisisgesprek levert niets op: OR L1 stapt naar rechter

De ondernemingsraad van regionale omroep L1 stapt naar de rechter. De OR wil dat de benoeming van de nieuwe directeur Peter Elbers ongedaan wordt gemaakt.

Edit - Peter Elbers_HD (4 sep 2020)
L1-directeur Elbers stopt als lokale VVD-fractievoorzitter

L1-directeur Peter Elbers stopt als fractievoorzitter van de lokale VVD in de gemeenteraad van Horst aan de Maas.

L1 Gebouw - Graatje Weber (12 sep 2020)
Kort geding over benoeming directeur L1 nog niet van tafel

Ondernemingsraad en Raad van Commissarissen van L1 hebben hun conflict nog niet bijgelegd. De OR eist dat de RvC de benoeming van directeur Peter Elbers intrekt en dreigt met een kort geding als dat niet gebeurt.

Edit - Peter Elbers_HD (4 sep 2020)
OR L1 woedend over aanstelling nieuwe directeur

De ondernemingsraad van L1 heeft 'met verbazing en ontsteltenis' kennisgenomen van de benoeming van VVD-raadslid Peter Elbers als directeur-bestuurder van de regionale publieke omroep.

Peter Elbers_HD (4 sep 2020)
VVD-raadslid Peter Elbers benoemd als directeur L1

De Raad van Commissarissen van L1 heeft VVD-raadslid Peter Elbers uit Grubbenvorst benoemd als directeur-bestuurder.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten