Stadhuis Gennep

Recordaantal sollicitaties naar burgemeesterspost Gennep

Het burgemeesterschap in Gennep is bijzonder populair. In totaal hebben zich 41 kandidaten gesolliciteerd naar de vacature die is ontstaan door het vertrek van Peter de Koning. Dat is een record want het hoogste aantal ooit naar een burgemeesterspost in Limburg.

Burgemeester Peter de Koning van Gennep
Evaluatie burgemeestersaffaire Gennep blijft vertrouwelijk

De uitkomst van de evaluatie van de rol die de vertrouwenscommissie heeft gespeeld bij het vertrek van burgemeester Peter de Koning uit Gennep blijft geheim.

Peter de Koning burgemeester Gennep
Raadsel van Gennep blijft een raadsel

Het blijft onduidelijk wat er zich achter de muren van het stadhuis in Gennep heeft afgespeeld waardoor burgemeester Peter de Koning zijn ontslag heeft ingediend.

ANP-Willibrord van Beek
Willibrord van Beek waarnemend burgemeester van Gennep

Gouverneur Theo Bovens heeft Willibrord van Beek aangesteld tot waarnemend burgemeester van de gemeente Gennep.

Peter de Koning Gennep (23 sep 2019)
Woede-uitbarsting bleek druppel voor vertrek De Koning

Een woede-uitbarsting van burgemeester Peter de Koning zou de druppel zijn geweest voor zijn gedwongen vertrek uit Gennep.

Peter de Koning Gennep Ollongren (30 sep 2019)
Minister betreurt vertrek van De Koning

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken betreurt het vertrek van burgemeester Peter de Koning van Gennep.

Peter de Koning burgemeester Gennep
Wethouders Gennep: 'Burgemeester schond afspraak'

De drie wethouders van Gennep vinden dat voormalig burgemeester Peter de Koning zich niet aan de afspraak heeft gehouden rond zijn vertrek en die dus heeft geschonden.

Peter de Koning Gennep (23 sep 2019)
Vruchteloze bemiddelingspoging van Bovens in Gennep

Een bemiddelingspoging van gouverneur Theo Bovens om de relatie binnen het college burgemeester en wethouders van Gennep te herstellen is mislukt.

Peter de Koning Gennep (23 sep 2019)
Gemeenteraad Gennep bijgepraat over vertrek burgemeester

De gemeenteraad van Gennep heeft maandagavond te horen gekregen waarom burgemeester Peter de Koning vertrokken is bij de gemeente.

Peter de Koning Gennep (23 sep 2019)
Ex-burgemeester hoort niet waarom hij weg moest

De vertrouwenscommissie van de gemeente Gennep weigert ex-burgemeester Peter de Koning te vertellen waarom hij op moest stappen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app