Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Peter Buwalda is weer verliefd

Geplaatst opdinsdag 15 november 2016 - 11:40

Peter Buwalda is weer verliefd. Een maand of vier geleden werd bekend dat zijn relatie JAN-columniste Suzanne Rethans op de klippen was gelopen.

Nu heeft de 44-jarige schrijver van Bonita Avenue een nieuwe vriendin.

Verliefd
"Inmiddels heb ik een nieuwe vriendin. Ik vind een vrouw in mijn leven heel leuk. Mijn vrienden hoef ik niet veel te zien, maar als ik verliefd ben op iemand, bevalt haar nabijheid me juist heel erg. Daar ben ik mateloos in", vertelt hij de Volkskrant.

Vrijgezel
De nieuwe relatie is voor de Hout-Blerickenaar zelf geen verrassing. Hij is naar eigen zeggen niet graag alleen. "
In de liefde ben ik heel onbegrensd. Ik ben niet vaak alleen geweest in mijn leven. Er is zelfs een tijd geweest dat mensen mij vroegen: 'Hoeveel dagen ben je nou eigenlijk vrijgezel geweest Buwalda?' En dan zei ik: 'Min 31 haha'."

Lees ook: Peter Buwalda weer vrijgezel

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Peter Buwalda weer vrijgezel
Schrijver Peter Buwalda in Zomergasten
Nieuw boek Peter Buwalda loopt vertraging op
'Chriet Titulaer verdient standbeeld in Hout-Blerick'
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen