Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon valt van boot in Wanssum en wordt snel gered

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 16:14

In Wanssum is donderdagmiddag iemand van een boot gevallen.

Dat gebeurde rond 16:00 uur op de Maas.

Aanspreekbaar
De drenkeling werd snel weer uit het water gehaald door andere mensen die op de boot waren. Ze stuurden hun vaartuig snel richting de kant, zodat de drenkeling nagekeken kon worden door de toegesnelde hulpverleners.

Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffers na zijn duik in het water gewoon aanspreekbaar. Uit voorzorg werd wel een traumahelikopter opgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen