Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon uit auto geslingerd tijdens ongeval A73

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 6:49

Een inzittende van een personenauto is zaterdagmorgen uit de auto geslingerd toen deze op de A73 bij Roermond over de kop sloeg.

Twee andere inzittenden raakten gewond. Het ongeluk gebeurde rond 05.30 uur onder de brug bij de afrit naar de N280.

Vangrail
De auto raakte om nog onbekende reden de vangrail en sloeg over de kop. Daarbij werd een van de inzittenden uit het voertuig geslingerd. De auto gleed op de kop nog enkele meters door met de twee andere inzittenden erin.

Video: Fer Traugott

Traumahelikopter
De persoon die op de weg terecht is gekomen, is met spoed naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Een traumahelikopter werd daarvoor opgeroepen, maar uiteindelijk ging de gewonde met de ambulance mee naar Zuid-Limburg. In ieder geval één van de twee overige inzittenden is ook naar het ziekenhuis gebracht.

Snelweg dicht
Technisch onderzoek moet uitwijzen waarom de auto tegen de vangrail terecht is gekomen. De snelweg is daarom nog enige tijd in zuidelijke richting afgesloten geweest voor het verkeer. Omdat het ongeluk onder de brug gebeurde, kon het verkeer de afrit naar de N280 pakken en vervolgens direct weer de oprit naar de snelweg op.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen