Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon uit auto geslingerd tijdens ongeval A73

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 6:49

Een inzittende van een personenauto is zaterdagmorgen uit de auto geslingerd toen deze op de A73 bij Roermond over de kop sloeg.

Twee andere inzittenden raakten gewond. Het ongeluk gebeurde rond 05.30 uur onder de brug bij de afrit naar de N280.

Vangrail
De auto raakte om nog onbekende reden de vangrail en sloeg over de kop. Daarbij werd een van de inzittenden uit het voertuig geslingerd. De auto gleed op de kop nog enkele meters door met de twee andere inzittenden erin.

Video: Fer Traugott

Traumahelikopter
De persoon die op de weg terecht is gekomen, is met spoed naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Een traumahelikopter werd daarvoor opgeroepen, maar uiteindelijk ging de gewonde met de ambulance mee naar Zuid-Limburg. In ieder geval één van de twee overige inzittenden is ook naar het ziekenhuis gebracht.

Snelweg dicht
Technisch onderzoek moet uitwijzen waarom de auto tegen de vangrail terecht is gekomen. De snelweg is daarom nog enige tijd in zuidelijke richting afgesloten geweest voor het verkeer. Omdat het ongeluk onder de brug gebeurde, kon het verkeer de afrit naar de N280 pakken en vervolgens direct weer de oprit naar de snelweg op.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen