Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon overleden bij bedrijfsongeval in Herkenbosch

Geplaatst opmaandag 18 maart 2019 - 7:36

Bij een bedrijfsongeval in Herkenbosch is maandagmorgen een persoon overleden. Het ongeval vond plaats op het terrein van koeriersdienst UPS.

Dat heeft de politie laten weten. Rond 06:30 werd er een traumahelikopter opgeroepen op de Veldweg, maar dat mocht blijkbaar niet baten.

Onduidelijkheid
Meer is vooralsnog niet bekend, schrijft de politie op Twitter. Volgens een correspondent ter plaatse is er een ongeluk gebeurd rondom een laadstation van het koeriersbedrijf. Het is nog niet bekend of het om een man of vrouw gaat.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen