Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon in kofferbak blijkt vermist meisje uit instelling

Geplaatst opdonderdag 25 juli 2019 - 17:11

De persoon die donderdagochtend in Heel door de politie in de kofferbak van een auto werd gevonden, is een 17-jarig meisje dat al enkele dagen vermist werd uit een instelling.

De bestuurder van de auto werd gezocht voor bedreiging en mishandeling, zo maakt de politie donderdagmiddag bekend. De 22-jarige man uit Panheel is aangehouden en zit nog vast.

Kofferbak
Rond 05:00 uur werd melding gemaakt van de auto die met gedoofde lichten rondreed in het bosgebied bij De Peel. Toen de politie de bestuurder wilde aanhouden, bleef deze aandringen om nog 'iets' uit zijn auto te mogen halen, waarna de politie in de kofferbak het meisje aantrof.

Lees ook: Politie redt onbekende uit kofferbak auto

Instelling
Het meisje is niet gewond geraakt en inmiddels teruggebracht naar de instelling. De politie wil niet toelichten om welke instelling het gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen