Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon in kofferbak blijkt vermist meisje uit instelling

Geplaatst opdonderdag 25 juli 2019 - 17:11

De persoon die donderdagochtend in Heel door de politie in de kofferbak van een auto werd gevonden, is een 17-jarig meisje dat al enkele dagen vermist werd uit een instelling.

De bestuurder van de auto werd gezocht voor bedreiging en mishandeling, zo maakt de politie donderdagmiddag bekend. De 22-jarige man uit Panheel is aangehouden en zit nog vast.

Kofferbak
Rond 05:00 uur werd melding gemaakt van de auto die met gedoofde lichten rondreed in het bosgebied bij De Peel. Toen de politie de bestuurder wilde aanhouden, bleef deze aandringen om nog 'iets' uit zijn auto te mogen halen, waarna de politie in de kofferbak het meisje aantrof.

Lees ook: Politie redt onbekende uit kofferbak auto

Instelling
Het meisje is niet gewond geraakt en inmiddels teruggebracht naar de instelling. De politie wil niet toelichten om welke instelling het gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen