Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon klimt in bovenleiding spoor: treinverkeer stilgelegd

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 21:27

Een persoon is maandagavond bij een stuk treinspoor in Venlo op een bovenleidingsportaal geklommen.

Door de manoeuvre van de man moest ProRail van verschillende leidingen de stroom uitzetten, waardoor treinverkeer van en naar Venlo onmogelijk werd.

Incidentenbestrijding
De man klom rond 20:15 uur
ter hoogte van Vierpaardjes bovenop het portaal. De politie en de incidentenbestrijding van ProRail ging met spoed ter plaatse. "De politie heeft de persoon in kunnen rekenen", meldt een ProRail-woordvoerder. "Het had behoorlijk impact. Doordat we de stroom eraf moesten halen, zijn twee goederentreinen en een reizigerstrein gestrand."

Het treinverkeer kwam rond 21:15 uur weer op gang.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen