Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon bekneld bij kop-staartbotsing Weert

Geplaatst opwoensdag 6 september 2017 - 19:39

Een vrouw heeft woensdagavond klem gezeten na een kop-staartbotsing op de Ringbaan West in Weert.

Bij het ongeval, dat rond 18:50 uur gebeurde, waren drie auto's betrokken.

Spoed
De hulpdiensten zijn met spoed naar het ongeval gegaan. De vrouw in de middelste auto was klem komen te zitten. Zij gaf volgens nieuwswebsite Nederweert24 aan last te hebben van haar nek. De brandweer heeft daarom de auto aan de zijkant opengeknipt en wist de vrouw te bevrijden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Fer Traugott

De bestuurster van de achterste auto is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrouw die de voorste auto bestuurde, kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is onduidelijk.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen