Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon aangehouden in opvallend voertuig in Eygelshoven

Geplaatst opzaterdag 6 november 2021 - 15:17

De politie heeft een persoon aangehouden bij een controle van een opvallend voertuig in Eygelshoven.

Een andere inzittende wist te ontkomen, schrijft de politie zaterdag op Instagram.

Onderzoek
De politie kwam het voertuig op het spoor tijdens een onderzoek in de wijk. De auto viel volgens de politie op doordat deze twee verschillende kentekenplaten had. Bij het naderen van de auto bleken er twee personen in te zitten. Een persoon slaagde erin te ontkomen, maar de andere persoon wisten de agenten wel staande te houden.

Duitsland
Na onderzoek bleek de auto in Duitsland gestolen te zijn. Daarbij zou de eigenaresse onder bedreiging van een vuurwarpen haar autosleutels en mobiele telefoon hebben moeten afgeven. Een persoon werd aangehouden op verdenking van heling. Zijn mogelijke betrokkenheid bij de roofoverval in Duitsland wordt nog onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen