Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel Xenos krijgt woensdag 'mededeling'

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2016 - 12:39

Het personeel van Xenos krijgt woensdagavond een 'mededeling' te horen.

Dat meldt Elsevier op basis van bronnen binnen het bedrijf. In Limburg heeft Xenos 17 vestigingen. Landelijk zijn dat er ongeveer 250. In totaal werken er ongeveer 3500 mensen.

Woensdag
Filiaalmanagers van het bedrijf worden woensdag al eerder op de dag op een aantal locaties ontboden. 's Avonds krijgt het personeel dus een 'mededeling' te horen. Een lezing die Blokker Holding bevestigt tegenover Elsevier. Xenos maakt sinds 1989 onderdeel uit van Blokker Holding.

Reorganisatie
Vakbond FNV sprak eerder al uit dat het vermoedde dat er bij Xenos een 'stille reorganisatie' aan de gang was en vreest dan ook het ergste. "Als zo'n bericht naar buiten komt betekent dat meestal niet veel goeds'', laat CNV-bestuurder Martijn den Heijer aan Omroep Brabant weten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Winkelketen Xenos schrapt 250 banen
Auto Parkeren Parkeerplaats
Ondernemers voeren actie voor gratis parkeren in Kerkrade
Shopping winkelen winkel
VVD wil lening voor beginnen van winkel
Zorgen om dichtgeplakte etalages in binnenstad Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen