Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel supermarkt uitgekafferd om verplichte winkelkar

Geplaatst opdinsdag 24 maart 2020 - 21:49

Personeel van een buurtsuper in Susteren is dinsdagavond verrot gescholden door klanten.

Dat meldt de filiaalhouder van Plus aan het Wigibaldplein via Facebook.

Scheldwoorden
De medewerkers van de supermarkt kregen een stortvloed aan scheldwoorden over zich heen nadat ze klanten hadden verzocht om een winkelwagentje te gebruiken. Vanwege de coronacrisis hebben supermarkten dinsdag afgesproken dat bezoekers verplicht een boodschappenwagentje moeten gebruiken, als 'hulpmiddel' om anderhalve meter afstand te houden.

Bang
Het personeel zou na de scheldkanonnades zo bang zijn geworden, dat het niet meer de winkel in durfde. Daarom staat er vanaf woensdag beveiliging bij de supermarkt. Agressieve klanten krijgen een winkelverbod van een jaar aan hun broek.

Regels
"Houd je gewoon zonder discussie aan de regels", zo schrijft de supermarktondernemer op Facebook. "Als je dit niet van plan bent, ga dan a.u.b. ergens anders uw etenswaren halen. Wij hebben ook niet gevraagd om deze crisis en volgen de regels zoals deze in NL gelden."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen