Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur

Geplaatst opzaterdag 5 november 2016 - 7:52

Steinerbos krijgt na 1 januari weer een nieuwe directeur. Het contract van Michel Leinders wordt niet verlengd. Het personeel van Steinerbos is teleurgesteld over het besluit.

Wie de nieuwe directeur van Steinerbos gaat worden, is nog niet bekend. Een nog aan te stellen raad van commissarissen mag zelf een opvolger voor Michel Leinders zoeken.

Onduidelijk
Wethouder Anton Roest, zelf pas vorige maand aangetreden, benadrukt dat er aan het besluit geen inhoudelijke of persoonlijke meningsverschillen ten grondslag lagen. Waarom Leinders dan toch moet vertrekken, is niet bekend.

Teleurgesteld
Het personeel van Steinerbos is teleurgesteld over het besluit. Leinders zelf is ook teleurgesteld in de uitkomst. Al is hij tegelijk ook realistisch. "Ik wist dat ik een tijdelijke baan had en was al blij met een eerdere verlenging. Bovendien is de wethouder nieuw. Dan wil je ook daadkracht laten zien."

Geen actie
Leinders wil bovendien dat zijn medewerkers afzien van acties om hem als directeur te behouden. In een brief schrijft hij dat hij geroerd is door de actiebereidheid, maar niet wil dat de bezoekers er de dupe van worden. Hij vraagt zich bovendien ernstig af of acties leiden tot het beoogde doel. "We zijn zo positief bezig geweest de afgelopen twee jaar, laat ons niet eindigen in het negatieve", schrijft hij, met een oproep de ingeslagen goede weg van de dienstverlening te vervolgen.

Niet gelukkig
Peter Jacobs noemt namens het personeel de reactie van de directeur van het recreatiepark in Stein verstandig en logisch. "Maar we zijn niet gelukkig met hoe het gaat. De wethouder heeft geen enkel argument genoemd om hem weg te sturen. We wachten de reacties verder af."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stein schorst de baas van het Steinerbos
Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Verregende zomer treft Steinerbos keihard
Nog enkel vragen over Steinerbos
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen