Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel ondergelopen horecazaak aan de slag in Roermond

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 22:02

Het personeel van het door hoogwater getroffen restaurant De Werf in Venlo kan aan de slag bij horecazaak Moby Dick in Roermond.

Eigenaar Bram Drost van Moby Dick biedt de medewerkers voorlopig een alternatief in zijn restaurant. Zijn eigen personeel blijft ook aan het werk.

'Rustig bekijken'
"Het geeft De Werf ook de mogelijkheid om alles rustig te bekijken. En zo kan het personeel toch weer aan de bak", geeft Drost aan.

'Bij elkaar houden'
Koert van den Heuvel van restaurant De Werf is zeer tevreden met de hulp van zijn collega-ondernemer. "Vooral dat ik mijn personeel bij elkaar kan houden is erg belangrijk. Toen het water het hoogste punt had bereikt hebben we bij elkaar gezeten. Iedereen gaf toen aan samen door te willen gaan", aldus Van den Heuvel.

Lees ook: Ondergelopen horecazaken Venlo compleet afgeschreven

Mogelijkheden
Vorige maand heeft de Maas zijn hele restaurant verwoest. Voor Van den Heuvel is het nog altijd niet duidelijk waar hij aan toe is. Alle mogelijkheden gaat hij bekijken. Of restaurant De Werf de deuren weer kan openen is op dit moment nog niet duidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen