Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel bedreigd bij gewapende overval: duo (19) opgepakt

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 10:56

De politie heeft in Weert twee 19-jarigen aangehouden die betrokken zouden zijn bij de gewapende overval op een Aldi-filiaal woensdagochtend.

Bij die overval op de supermarkt aan het Sint Jobplein werden personeelsleden met een wapen bedreigd. De twee daders gingen vervolgens met een geldbedrag aan de haal, aldus de politie.

Niemand gewond
De verdachten komen allebei uit Weert. De politie gaat ervan uit dat zij rond 05:45 uur de overval op de Aldi-markt pleegden. Daarbij eisten zij geld van het winkelpersoneel. Bij de overval raakte niemand gewond.

Lees ook: Gewapende overval op supermarkt, een dader gepakt

Burgernet
Aanvankelijk wist het tweetal te ontkomen, maar na het verspreiden van een Burgernetbericht én technisch en tactisch onderzoek door de politie werden zij in de loop van de vroege ochtend alsnog in de kraag gevat. Een van de twee overvallers werd ingerekend op de St. Jobstraat, waar hij zich volgens nieuwssite WeertDeGekste had verscholen in een steeg.

Het is onduidelijk welk bedrag de overvallers buit hebben weten te maken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen