Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel bedreigd bij gewapende overval: duo (19) opgepakt

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 10:56

De politie heeft in Weert twee 19-jarigen aangehouden die betrokken zouden zijn bij de gewapende overval op een Aldi-filiaal woensdagochtend.

Bij die overval op de supermarkt aan het Sint Jobplein werden personeelsleden met een wapen bedreigd. De twee daders gingen vervolgens met een geldbedrag aan de haal, aldus de politie.

Niemand gewond
De verdachten komen allebei uit Weert. De politie gaat ervan uit dat zij rond 05:45 uur de overval op de Aldi-markt pleegden. Daarbij eisten zij geld van het winkelpersoneel. Bij de overval raakte niemand gewond.

Lees ook: Gewapende overval op supermarkt, een dader gepakt

Burgernet
Aanvankelijk wist het tweetal te ontkomen, maar na het verspreiden van een Burgernetbericht én technisch en tactisch onderzoek door de politie werden zij in de loop van de vroege ochtend alsnog in de kraag gevat. Een van de twee overvallers werd ingerekend op de St. Jobstraat, waar hij zich volgens nieuwssite WeertDeGekste had verscholen in een steeg.

Het is onduidelijk welk bedrag de overvallers buit hebben weten te maken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen