beademing ziekenhuis corona intensive care (stock)

Ziekenhuizen amper hersteld: 'Maar klaar voor tweede golf'

Ondanks dat veel verpleegkundigen nog amper zijn hersteld van de eerste coronagolf, staan ze in Limburg alweer in de startblokken om de klappen van de tweede golf op te vangen.

Nedcar
Autofabriek Nedcar zoekt 150 man personeel

VDL Nedcar in Born is per direct op zoek naar 150 extra mensen voor in de fabriek. BMW laat in Born enkele modellen bouwen en wil de productie dit najaar verhogen. Opmerkelijk omdat wereldwijd veel autofabrikanten de productie de afgelopen maanden zagen instorten.

Ober bediening restaurant voedsel eten
Mise en Place slaat nieuwe weg in met online platform

Na een doorstart kijkt horeca-uitzender Mise en Place weer naar de toekomst. Het bedrijf werkt aan een nieuw online platform waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten.

ANP-317545123
Declaratieschandaal in gevangenis: personeel verzon reisjes

Drie (oud-)medewerkers van de Roermondse gevangenis worden verdacht van grootschalige declaratiefraude. Een teamleider en twee collega's zouden voor minstens 20.000 euro aan valse declaraties hebben ingediend.

Ziekenhuis patiënt kanker (stock)
Alle hens aan dek: Ziekenhuis Weert zoekt extra personeel

Het Sint Jans Gasthuis in Weert zoekt artsen, assistent-artsen, verpleegkundigen en zorgmedewerkers. Het ziekenhuis vraagt belangstellenden zich te melden in Weert.

Zuyderland Geleen ziekenhuis
Kerst lipdub moet Zuyderland aan nieuw personeel helpen

Personeel van het Zuyderland hoopt met een ludieke kerst lipdub nieuwe collega's te werven.

Grote brand Roermond (4 dec 2019)
Verwoestende brand Roermond: toekomst personeel onzeker

Het is nog onduidelijk of de uitgebrande tortillabakkerij in Roermond weer wordt opgebouwd.

Restuarant
Limburgse toprestaurants schreeuwen om personeel

De Limburgse toprestaurants zijn naarstig op zoek naar personeel. Met name de bediening is een probleem.

Personeel Steinerbos bestrijdt zelf eikenprocessierups

Ook in het Steinerbos huist de eikenprocessierups. Het personeel komt daar zelf in actie tegen het beestje.

Personeel blij met behouden parkeerplaats MAA

Chauffeurs van de pendelbussen, controleurs en bewakers zijn blij dat hun parkeerplaats P5 open mag blijven van de rechter. Die wees in een kort geding een eis tot onmiddellijke sluiting af.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app