Overslaan en naar de inhoud gaan

Persconferentie over mega-actie tegen motorbendes

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2015 - 13:51

Politie, justitie en burgemeester Onno Hoes van Maastricht houden woensdagmiddag een gezamenlijke persconferentie over de grote operatie tegen motorbendes.

Om 15:00 uur leggen hoofdofficier van justitie Roger Bos, politiechef Gery Veldhuis en coördinerend burgemeester Onno Hoes een verklaring af op het provinciehuis in Maastricht. L1 zendt de persconferentie live uit op televisie.

Invallen op 30 locaties
Bij de giga-actie vielen politie en justitie woensdagochtend op meer dan 30 locaties in Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland binnen. Daarbij werden ten minste 19 mensen opgepakt. Onder hen Bandidos-president Harrie Ramakers.

Lees hier meer over de mega-actie tegen motorbendes.

Volg hier live de persconferentie

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Justitie: 'Niet alleen Bandidos aangehouden'
'Harrie Ramakers is boos, verward en teleurgesteld'
Overzicht: Onrust tussen motorbendes in Limburg
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond