stock coronavirus horeca gesloten

Kabinet komt met flinke aanscherping coronamaatregelen

Het kabinet maakt dinsdagavond bekend met welke maatregelen het de komende weken gaat proberen de opmars van het coronavirus een halt toe te roepen. Er zitten volgens ingewijden ingrijpende beperkingen aan te komen voor onder meer de horeca en de detailhandel.

Stil tafelgesprek Huub Narinx 18-09
LWV zag dringende oproep om thuis te werken niet aankomen

De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) zag niet aankomen dat het kabinet inzet op zoveel mogelijk thuiswerken om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

ANP-422900433
Maandagavond persconferentie Rutte en De Jonge

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geven maandagavond om 19:00 uur een persconferentie over de corona-aanpak.

ouderen ouderenzorg verpleeghuis verpleeghuizen (18 mei 2020)
Wekelijks testen in verpleeghuizen waar coronavirus heerst

Het kabinet gaat wekelijks testen in verpleeghuizen waar een coronabesmetting is aangetroffen. Dat kondigde minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) dinsdagavond aan tijdens de landelijke persconferentie over het coronabeleid.

ANP-421393623
Opnieuw overleg en persconferentie over corona

Premier Mark Rutte en 'coronaminister' Hugo de Jonge geven dinsdag weer een persconferentie waarin ze de laatste stand van zaken over het coronavirus en de maatregelen belichten.

ANP-420403953
Rutte en De Jonge geven persconferentie over corona

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) geven dinsdagavond om 19:00 uur een persconferentie over het coronavirus.

Minister president Rutte (OPNIEUW DOWNLOADEN)
Hoe gaan we vakantie vieren in coronatijd?

Minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid vertelden woensdagavond tijdens een persconferentie hoe we vakantie kunnen vieren in coronatijd.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
Jeffrey van As krijgt groen licht om spelers te halen

De technisch directeur van Roda JC, Jeffrey van As, wil nu alles rond is met de investeerders, gaan bouwen aan een team.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
Kijk terug: Roda JC ontvouwt plannen voor nieuwe koers

Roda JC Kerkrade presenteerde woensdagmiddag een nieuw plan om uit te groeien naar een financieel gezonde club.

pc
Kijk terug: Persconferentie kabinet: scholen en horeca dicht

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen bekendgemaakt om het coronavirus te bestrijden. Dat gebeurde rond 17:30 uur in een persconferentie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten