Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs treedt licht gehavend aan tegen Jong Duitsland

Geplaatst opdonderdag 3 juni 2021 - 19:59

Perr Schuurs treedt donderdagavond licht gehavend aan tegen Jong Duitsland in de halve finale van het EK-voetbal.

Jong Oranje trapt tegen Duitsland om 21:00 uur af in dezelfde opstelling waarmee het titelfavoriet Jong Frankrijk maandag uitschakelde.

Lees ook: Perr Schuurs met Jong Oranje door naar halve finale EK

Perr Schuurs is in het centrum van de verdediging opnieuw gekoppeld aan Sven Botman. Het tweetal kwam in de kwartfinale soeverein uit de strijd tegen de Franse miljoenenploeg. Schuurs legde een vrijwel foutloze partij op de mat.

Blaar
In de wedstrijd tegen Jong Duitsland is het team van bondscoach Erwin van de Looi opnieuw de underdog. Het is ook de vraag hoe fris sommige spelers het duel ingaan. Zo hield Schuurs een lichte maar vervelende blessure over. De verdediger uit Nieuwstadt had maandag na het spelen op nieuwe voetbalschoenen een forse blaar op de teen.

Lees ook: Schuurs ondanks open wond klaar voor clash met Duitsers

Het duel tegen Jong Duitsland wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO3.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen