Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs: 'Trainen zonder ballen wordt lastig'

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 20:41

Volgens aanvoerder Perr Schuurs zijn de ijzersterke prestaties van Fortuna Sittard deels te verklaren door het feit dat randzaken bij de club nu stukken beter geregeld zijn.

Het toptalent zegt dat in een uitgebreid interview met 1Limburg, dat donderdag in zijn geheel zal verschijnen.

Lof
Schuurs
vindt het terecht dat coach Sunday Oliseh veel lof krijgt voor de uitstekende resultaten die Fortuna in 2017 neerzette, maar hij ziet ook andere positieve veranderingen. "Sinds de komst van Sunday hebben we veel punten gepakt. Maar ook in het bestuur zijn er mensen weggegaan, en anderen erbij gekomen. Ik denk dat dat belangrijk is geweest om structuur te krijgen."

Structuur
De selectie gaat daar volgens Schuurs ook beter van voetballen. "Die structuur is belangrijk voor ons als spelers. Vorig jaar maakten we ons meer druk om zaken buiten het voetbal dan de wedstrijden zelf. Die onrust werkt belemmerend", aldus de toekomstig Ajacied.

Geen ballen
Schuurs
haalt de trainingsomstandigheden als voorbeeld aan. "Als je bijvoorbeeld gaat trainen en je hebt niet eens ballen, dan wordt het lastig. Je merkt heel goed of het wel of niet goed gaat bij een club."

Het volledige interview met Perr Schuurs is donderdag te lezen op 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen