Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs: 'Trainen zonder ballen wordt lastig'

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 20:41

Volgens aanvoerder Perr Schuurs zijn de ijzersterke prestaties van Fortuna Sittard deels te verklaren door het feit dat randzaken bij de club nu stukken beter geregeld zijn.

Het toptalent zegt dat in een uitgebreid interview met 1Limburg, dat donderdag in zijn geheel zal verschijnen.

Lof
Schuurs
vindt het terecht dat coach Sunday Oliseh veel lof krijgt voor de uitstekende resultaten die Fortuna in 2017 neerzette, maar hij ziet ook andere positieve veranderingen. "Sinds de komst van Sunday hebben we veel punten gepakt. Maar ook in het bestuur zijn er mensen weggegaan, en anderen erbij gekomen. Ik denk dat dat belangrijk is geweest om structuur te krijgen."

Structuur
De selectie gaat daar volgens Schuurs ook beter van voetballen. "Die structuur is belangrijk voor ons als spelers. Vorig jaar maakten we ons meer druk om zaken buiten het voetbal dan de wedstrijden zelf. Die onrust werkt belemmerend", aldus de toekomstig Ajacied.

Geen ballen
Schuurs
haalt de trainingsomstandigheden als voorbeeld aan. "Als je bijvoorbeeld gaat trainen en je hebt niet eens ballen, dan wordt het lastig. Je merkt heel goed of het wel of niet goed gaat bij een club."

Het volledige interview met Perr Schuurs is donderdag te lezen op 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen