Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs: 'Trainen zonder ballen wordt lastig'

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 20:41

Volgens aanvoerder Perr Schuurs zijn de ijzersterke prestaties van Fortuna Sittard deels te verklaren door het feit dat randzaken bij de club nu stukken beter geregeld zijn.

Het toptalent zegt dat in een uitgebreid interview met 1Limburg, dat donderdag in zijn geheel zal verschijnen.

Lof
Schuurs
vindt het terecht dat coach Sunday Oliseh veel lof krijgt voor de uitstekende resultaten die Fortuna in 2017 neerzette, maar hij ziet ook andere positieve veranderingen. "Sinds de komst van Sunday hebben we veel punten gepakt. Maar ook in het bestuur zijn er mensen weggegaan, en anderen erbij gekomen. Ik denk dat dat belangrijk is geweest om structuur te krijgen."

Structuur
De selectie gaat daar volgens Schuurs ook beter van voetballen. "Die structuur is belangrijk voor ons als spelers. Vorig jaar maakten we ons meer druk om zaken buiten het voetbal dan de wedstrijden zelf. Die onrust werkt belemmerend", aldus de toekomstig Ajacied.

Geen ballen
Schuurs
haalt de trainingsomstandigheden als voorbeeld aan. "Als je bijvoorbeeld gaat trainen en je hebt niet eens ballen, dan wordt het lastig. Je merkt heel goed of het wel of niet goed gaat bij een club."

Het volledige interview met Perr Schuurs is donderdag te lezen op 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen