Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs toch weer opgenomen in voorselectie Oranje

Geplaatst opzondag 25 oktober 2020 - 20:31

Perr Schuurs is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Frank de Boer maakte zondagavond een lijst met 34 namen bekend voor de interlandperiode in november.

Tijdens de vorige interlandperiode zat de centrale verdediger uit Nieuwstadt ook bij de voor-selectie maar viel hij uiteindelijk af.

In de kijker spelen
De 20-jarige speler van Ajax kreeg destijds van De Boer te horen dat hij zich via Jong Oranje en zijn club in de kijker moet blijven spelen. Deze voorselectie laat vooral zien dat Perr Schuurs nog steeds op de radar staat van de bondscoach die, zeker nu Virgil van Dijk langdurig geblesseerd is, alle opties voor een plek centraal in de verdediging wil bekijken.

Lees ook: Bondscoach Frank de Boer duidelijk tegen Perr Schuurs

Nederland oefent op 11 november in de Johan Cruyff Arena tegen Spanje. Vier dagen later staat het duel in de Nations League tegen Bosnië-Herzegovina op het programma, ook in Amsterdam. Op 18 november speelt Oranje dan nog in en tegen Polen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten