Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs: 'Hoop dat ik vervanger van De Ligt word'

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 10:22

Bij Ajax staat Matthijs de Ligt op het punt om een miljoenentransfer naar Juventus te maken. Als het aan Perr Schuurs ligt hoeven de Amsterdammers niet op zoek naar een vervanger.

"Dit zijn voor mij de belangrijkste weken om mezelf bij Ajax te laten zien. Ik hoop dat ik de vervanger van De Ligt word", zegt de verdediger uit Nieuwstadt tegen de NOS.

Jong Ajax
Schuurs verruilde vorig seizoen Fortuna Sittard voor Ajax. Een groot succes werd zijn overstap nog niet. Coach Erik ten Hag maakte amper gebruik van zijn diensten. De jongeling kwam vooral uit voor Jong Ajax. Desalniettemin spreekt Schuurs van een goed eerste seizoen. "Ik heb denk ik een goed jaar bij Jong Ajax gehad om mezelf te ontwikkelen", zegt Schuurs. "Bij Fortuna zakten we vaak in, maar bij Ajax spelen we met druk naar voren. Die speelwijze heb ik moeten leren, maar ik denk dat ik daar al veel stappen in heb gemaakt."

Lees ook: Perr Schuurs tevreden over eerste seizoen bij Ajax

Goede voorbereiding
Schuurs denkt het systeem van Ajax nu onder de knie te hebben en hoopt dat hij Ten Hag in Oostenrijk, waar de Amsterdamse formatie zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, kan overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik heb een goede voorbereiding gehad en moet nu laten zien dat ik het kan", zegt hij.

Lees ook: 'Perr Schuurs wordt niet de opvolger van Matthijs de Ligt'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen