Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs: 'Hoop dat ik vervanger van De Ligt word'

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 10:22

Bij Ajax staat Matthijs de Ligt op het punt om een miljoenentransfer naar Juventus te maken. Als het aan Perr Schuurs ligt hoeven de Amsterdammers niet op zoek naar een vervanger.

"Dit zijn voor mij de belangrijkste weken om mezelf bij Ajax te laten zien. Ik hoop dat ik de vervanger van De Ligt word", zegt de verdediger uit Nieuwstadt tegen de NOS.

Jong Ajax
Schuurs verruilde vorig seizoen Fortuna Sittard voor Ajax. Een groot succes werd zijn overstap nog niet. Coach Erik ten Hag maakte amper gebruik van zijn diensten. De jongeling kwam vooral uit voor Jong Ajax. Desalniettemin spreekt Schuurs van een goed eerste seizoen. "Ik heb denk ik een goed jaar bij Jong Ajax gehad om mezelf te ontwikkelen", zegt Schuurs. "Bij Fortuna zakten we vaak in, maar bij Ajax spelen we met druk naar voren. Die speelwijze heb ik moeten leren, maar ik denk dat ik daar al veel stappen in heb gemaakt."

Lees ook: Perr Schuurs tevreden over eerste seizoen bij Ajax

Goede voorbereiding
Schuurs denkt het systeem van Ajax nu onder de knie te hebben en hoopt dat hij Ten Hag in Oostenrijk, waar de Amsterdamse formatie zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, kan overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik heb een goede voorbereiding gehad en moet nu laten zien dat ik het kan", zegt hij.

Lees ook: 'Perr Schuurs wordt niet de opvolger van Matthijs de Ligt'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen