Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs helpt Ajax met treffer langs SC Heerenveen

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 20:23

Perr Schuurs heeft zaterdagavond een belangrijk aandeel gehad in de overwinning van Ajax op SC Heerenveen.

De verdediger uit Nieuwstadt maakte in de 52ste minuut de verlossende 3-1 voor de Amsterdammers. Daarmee heeft de jongeling zijn eerste eredivisietreffer te pakken.

Stug Heerenveen
De regerend landskampioen had het lastig tegen de Friezen. De Amsterdammers kwamen via Dušan Tadic op voorsprong. Niet veel later maakte Jens Odgaard de gelijkmaker. Hoewel Heerenveen de betere kansen had, kwam Ajax op slag van rust nog op voorsprong via Nicolás Tagliafico.

Tweede helft
Vlak na rust schoot de 19-jarige Schuurs de 3-1 tegen de touwen. Een bepaalde de Argentijn Tagliafico de eindstand: 4-1.

Koploper
Schuurs speelde de hele wedstrijd voor de Amsterdammers. De ploeg van Erik ten Hag staat na de zege nog steeds bovenaan in de Eredivisie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen