Overslaan en naar de inhoud gaan

Perr Schuurs bij definitieve selectie Oranje onder 19

Geplaatst opvrijdag 29 september 2017 - 15:55

Perr Schuurs zit bij de definitieve selectie van Oranje onder 19.

Bondscoach Maarten Stekelenburg heeft de piepjonge aanvoerder van Fortuna (17) geselecteerd voor de EK-kwalificatieduels begin oktober. Daardoor mist hij de komende thuiswedstrijd op 6 oktober tegen NEC, meldt de club op de eigen website.

Finland
Het jeugdteam neemt het in de eerste ronde van de EK-kwalificatie op tegen Malta (4 oktober), Hongarije (7 oktober) en Slovenië (10 oktober). Oranje probeert zich te plaatsen voor het jeugd-EK in Finland komende zomer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen