Perr Schuurs (22 okt 2020)

Perr Schuurs na duel tegen Liverpool: 'Onszelf niet beloond'

Met het gevoel dat er veel meer in had gezeten verliet Perr Schuurs na de nederlaag van Ajax tegen Liverpool (0-1) een lege Johan Cruijff ArenA.

Perr Schuurs Ajax Champions League
Schuurs op examen in CL-kraker tegen Lijnders' Liverpool

De Johan Cruijff ArenA is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen voor Ajax en Liverpool: een kraker met Limburgse inbreng.

Perr Schuurs
Perr Schuurs plaatst zich met Jong Oranje voor EK

Jong Oranje heeft zich voor het Europees kampioenschap in 2021 geplaatst. Perr Schuurs en zijn teamgenoten wonnen met 0-7 op Cyrus het achtste groepsduel.

Demi Schuurs geëmotioneerd
Video: Demi Schuurs geëmotioneerd na boodschap broer Perr

Tennisster Demi Schuurs werd maandagavond verrast met een boodschap van haar broer Perr. Door hun topsportcarrières zien ze elkaar niet veel. "Ik denk dat ik hem al een halfjaar niet heb gezien", zegt een geëmotioneerde Schuurs.

Perr Schuurs
Bondscoach Frank de Boer duidelijk tegen Perr Schuurs

Perr Schuurs kreeg vorige week van Frank de Boer te horen dat hij voorlopig niet in de plannen van de nieuwe bondscoach voorkomt.

Perr Schuurs
Schuurs niet bij definitieve selectie Nederlands Elftal

Perr Schuurs moet zijn debuut in het Nederlands Elftal nog even uitstellen. De verdediger uit Nieuwstadt is door de nieuwe bondscoach Frank de Boer niet opgenomen in de definitieve selectie voor de komende interlands.

Perr Schuurs
Perr Schuurs in voorselectie voor drie Oranje-interlands

Perr Schuurs mag opnieuw hopen op een optreden in het Nederlands Elftal.

Edit - Perr Schuurs
Perr Schuurs: 'Het is belangrijk wat je uitstraalt'

Perr Schuurs uit Nieuwstadt wordt in zijn ontwikkeling bij Ajax getraind door voormalig verdediger Winston Bogarde. "Zijn sterke punten van toen, zijn nu soms nog mijn mindere punten", aldus Schuurs.

scheenbeschermers
Maastrichtenaar maakt scheenbeschermers Nederlands elftal

Memphis Depay, Daly Blind, Virgil van Dijk. Ze spelen allemaal met scheenbeschermers van Giel Steffens uit Maastricht. Gemaakt aan de keukentafel.

Perr Schuurs
Oranje-debuut lonkt: volgende reuzenstap voor Perr Schuurs

Vrijdagavond kan Perr Schuurs de 40ste Limburgse voetballer in het Nederlands Elftal worden: de volgende stap in een nu al stormachtige carrière.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten