Overslaan en naar de inhoud gaan

Pereira van MVV naar CSKA Sofia: 'Ik wil kampioen worden'

Geplaatst opdonderdag 31 mei 2018 - 11:05

Steven Pereira verruilt MVV voor CSKA Sofia, de nummer twee van Bulgarije. Pereira wil met zijn nieuwe club kampioen worden.

Dat zegt de 24-jarige verdediger tegen het Bulgaarse medium Sportal.

Europa League
De international van Kaapverdië heeft zijn handtekening onder een driejarig contract gezet. Dankzij deze overstap speelt Pereira volgend jaar in de Europa League.

Belangrijk onderdeel
Pereira is nu nog op trainingskamp met het nationale elftal, maar hij kan niet wachten om aan te sluiten bij CSKA. "In het nieuwe seizoen wil ik een belangrijk onderdeel van de ploeg worden en kampioen worden", zegt hij. "Ik geloof dat ik CSKA kan helpen om Ludogorets (de huidige kampioen, red.) te stoppen."

Beste club
De verdediger noemt zijn nieuwe broodheer de beste club van Bulgarije. Toen CSKA zich bij hem heeft gemeld, heeft hij niet lang na hoeven denken. "Ik ken een paar spelers van mijn nieuwe team. Iedereen vertelde me dat dit de beste club voor mij is", zegt hij.

Transfervrij
Pereira speelde de voorbije drie seizoenen voor MVV. Zijn contract in Maastricht liep af, daardoor kon hij transfervrij vertrekken.

#Sjengen
De verdediger nam eerder al afscheid van de achterban van de Sterrendragers. Hij bedankte de fans op Instagram voor zijn jaren in Maastricht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen