handboeien verdacht aanhouding

Automobilist rijdt in op verkeersregelaar in Blerick

De politie heeft dinsdag een 20-jarige man aangehouden nadat hij met zijn auto in Blerick op een verkeersregelaar was ingereden.

hennep hennepplantage wiet wietplantage_HD
Drie arrestaties wegens drugshandel in Blerick

De politie heeft woensdag drie personen in Vastenavondkamp in Blerick opgepakt vanwege handel in verdovende middelen.

pepperspray anp foto (11 apr 2020)
Politie op scherp: man vrijuit na gebruik pepperspray

Een op het oog eenvoudige rechtszaak van een Heerlense man heeft mogelijk grote gevolgen voor de Nederlandse politie. Het gebruik van pepperspray zorgde er in belangrijke mate voor dat de man vrijuit ging.

stock arrestatie handboeien aanhouding_HD
Politie forceert deur en gebruikt pepperspray bij arrestatie

De politie heeft vrijdagochtend bij een arrestatie in Roermond een deur geforceerd en pepperspray moeten gebruiken.

Peppersprayscholieren Heerlen geschorst

De twee jongens die dinsdag pepperspray spoten in het Sintermeertencollege in Heerlen worden geschorst.

Incident Sintermeerten: leerlingen spoten met pepperspray

De stof die dinsdagmorgen is vrijgekomen op het Sintermeertencollege in Heerlen en daar overlast veroorzaakte, blijkt pepperspray te zijn geweest.

Video: Politie lost waarschuwingsschoten bij messenzwaaier

Er zijn beelden opgedoken van het politieoptreden in Baexem. Daar werden woensdagavond meerdere waarschuwingsschoten gelost omdat een man met messen rondliep op straat.

Man opgepakt met messen op straat: politie lost schoten

Een man is woensdagavond in Baexem opgepakt, omdat hij met messen op straat liep. Dat deed hij mogelijk na een burenruzie.

Vluchtende winkeldief spuit met pepperspray op beveiligers

Een winkeldief probeerde maandagavond te vluchten nadat hij door beveiligers van een winkel betrapt werd. De dief spoot vervolgens met pepperspray richting de beveiliging.

Bijtende vloeistof in gezicht mountainbiker gespoten

Een man die zijn hond uitliet heeft in Kerkrade een mountainbiker met een bijtende stof in zijn gezicht gespoten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten