Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders wint met Liverpool wereldtitel

Geplaatst opzaterdag 21 december 2019 - 21:38

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen, de assistent van trainer Jürgen Klopp , heeft met Liverpool de wereldtitel voor clubs veroverd.

In de finale in Doha was de winnaar van de Champions League met 1-0 te sterk voor Flamengo. Het Braziliaanse elftal had zich als winnaar van de Copa Libertadores voor de finale in Qatar geplaatst.

Strafschop
Liverpool had in de beginfase en in de tweede helft de beste kansen om op voorsprong te komen. Maar na de reguliere speeltijd was het nog 0-0 en moest er verlengd worden. De scheidsrechter onthield op gezag van de VAR de Britten een strafschop, maar Firmino schoot na voorbereidend werk van Mané in de verlenging raak en besliste daarmee de wedstrijd.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen