Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders met Liverpool tegen Atlético Madrid

Geplaatst opdinsdag 18 februari 2020 - 12:13

De Limburgse assistent-trainer van Liverpool Pepijn Lijnders speelt dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League met zijn club tegen Atlético Madrid.

Trainer Simeone van Atlético Madrid geeft voorafgaand aan het duel complimenten aan de technische staf van de club van Lijnders: "Een ploeg die getraind wordt door een coach die anders is dan alle anderen. Ze kunnen diverse stijlen hanteren en zijn sinds de komst van Klopp alleen maar beter geworden." Jurgen Klopp is hoofdcoach van Liverpool. Hij wordt sinds juni 2018 bijgestaan door de Limburgse trainer uit Broekhuizen.

Hoofdcoach
Lijnders was voordien in Nederland korte tijd hoofdcoach van N.E.C. Hij begon in januari 2018 als opvolger van de ontslagen Peter Hyballa, maar werd na 4 maanden wegens tegenvallende resultaten aan de kant gezet bij de Nijmeegse club.

PSV, Porto en Liverpool
Voordat Lijnders in Nijmegen aan de slag ging was hij jeugdtrainer bij PSV, techniektrainer bij FC Porto en reeds van 2015 tot 2017 assistent-trainer bij Liverpool.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl