Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders met Liverpool tegen Atlético Madrid

Geplaatst opdinsdag 18 februari 2020 - 12:13

De Limburgse assistent-trainer van Liverpool Pepijn Lijnders speelt dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League met zijn club tegen Atlético Madrid.

Trainer Simeone van Atlético Madrid geeft voorafgaand aan het duel complimenten aan de technische staf van de club van Lijnders: "Een ploeg die getraind wordt door een coach die anders is dan alle anderen. Ze kunnen diverse stijlen hanteren en zijn sinds de komst van Klopp alleen maar beter geworden." Jurgen Klopp is hoofdcoach van Liverpool. Hij wordt sinds juni 2018 bijgestaan door de Limburgse trainer uit Broekhuizen.

Hoofdcoach
Lijnders was voordien in Nederland korte tijd hoofdcoach van N.E.C. Hij begon in januari 2018 als opvolger van de ontslagen Peter Hyballa, maar werd na 4 maanden wegens tegenvallende resultaten aan de kant gezet bij de Nijmeegse club.

PSV, Porto en Liverpool
Voordat Lijnders in Nijmegen aan de slag ging was hij jeugdtrainer bij PSV, techniektrainer bij FC Porto en reeds van 2015 tot 2017 assistent-trainer bij Liverpool.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen