Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders krijgt eindelijk Premier League beker

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 6:00

Assistent-trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizen maakt zich op voor de huldiging van Liverpool.

Op 25 juni werd het sterrenteam van trainer Jürgen Klopp al kampioen van de Premier League. Maar pas woensdagavond krijgt Liverpool trofee uitgereikt.

Lichtshow
De beker wordt uitgereikt na afloop van het duel tegen Chelsea. Dat gebeurt zonder fans in het stadion. Een spectaculaire lichtshow in het donkere stadion moet mooie beelden in de huiskamers opleveren.

Bescheiden
Lijnders zit sinds het winnen van het landskampioenschap nog steeds op een roze wolk. Ook al kreeg hij niets mee van het feest van de fans voor het stadion. "We zaten met zijn allen in het hotel, afgezonderd. Maar het was ontzettend speciaal om het samen als team te vieren." Toch kijkt Lijnders kijkt alweer vooruit. "Als we de passie voor de bal vasthouden, de mentaliteit erin houden, ons bescheiden opstellen dan geloof ik erin dat de volgende prijs op ons staat te wachten."

Jürgen Klopp
Lijnders is heel erg gelukkig met de band tussen hem en Klopp. "Er is enorm veel vertrouwen tussen ons. We kunnen op elkaar leunen. Maar ik voel me ook vrij bij hem. Vrij om het team richting te geven. Klopp lost vaak problemen op voordat ze ontstaan, dat is knap. Hij geeft spelers een goede mentaliteit en hij benadert elke wedstrijd als een komende finale."

Aanvallen
Klopp en Lijnders vormen een gouden duo met ambitie. "Volgend jaar willen we deze titel niet verdedigen, maar we willen de volgende titel aanvallen. Dat is een andere benadering. We willen het team zijn, waar niemand tegen wil spelen. Dat is het geheim."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen