Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders krijgt eindelijk Premier League beker

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 6:00

Assistent-trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizen maakt zich op voor de huldiging van Liverpool.

Op 25 juni werd het sterrenteam van trainer Jürgen Klopp al kampioen van de Premier League. Maar pas woensdagavond krijgt Liverpool trofee uitgereikt.

Lichtshow
De beker wordt uitgereikt na afloop van het duel tegen Chelsea. Dat gebeurt zonder fans in het stadion. Een spectaculaire lichtshow in het donkere stadion moet mooie beelden in de huiskamers opleveren.

Bescheiden
Lijnders zit sinds het winnen van het landskampioenschap nog steeds op een roze wolk. Ook al kreeg hij niets mee van het feest van de fans voor het stadion. "We zaten met zijn allen in het hotel, afgezonderd. Maar het was ontzettend speciaal om het samen als team te vieren." Toch kijkt Lijnders kijkt alweer vooruit. "Als we de passie voor de bal vasthouden, de mentaliteit erin houden, ons bescheiden opstellen dan geloof ik erin dat de volgende prijs op ons staat te wachten."

Jürgen Klopp
Lijnders is heel erg gelukkig met de band tussen hem en Klopp. "Er is enorm veel vertrouwen tussen ons. We kunnen op elkaar leunen. Maar ik voel me ook vrij bij hem. Vrij om het team richting te geven. Klopp lost vaak problemen op voordat ze ontstaan, dat is knap. Hij geeft spelers een goede mentaliteit en hij benadert elke wedstrijd als een komende finale."

Aanvallen
Klopp en Lijnders vormen een gouden duo met ambitie. "Volgend jaar willen we deze titel niet verdedigen, maar we willen de volgende titel aanvallen. Dat is een andere benadering. We willen het team zijn, waar niemand tegen wil spelen. Dat is het geheim."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen