Overslaan en naar de inhoud gaan

Pepijn Lijnders krijgt eindelijk Premier League beker

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 6:00

Assistent-trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizen maakt zich op voor de huldiging van Liverpool.

Op 25 juni werd het sterrenteam van trainer Jürgen Klopp al kampioen van de Premier League. Maar pas woensdagavond krijgt Liverpool trofee uitgereikt.

Lichtshow
De beker wordt uitgereikt na afloop van het duel tegen Chelsea. Dat gebeurt zonder fans in het stadion. Een spectaculaire lichtshow in het donkere stadion moet mooie beelden in de huiskamers opleveren.

Bescheiden
Lijnders zit sinds het winnen van het landskampioenschap nog steeds op een roze wolk. Ook al kreeg hij niets mee van het feest van de fans voor het stadion. "We zaten met zijn allen in het hotel, afgezonderd. Maar het was ontzettend speciaal om het samen als team te vieren." Toch kijkt Lijnders kijkt alweer vooruit. "Als we de passie voor de bal vasthouden, de mentaliteit erin houden, ons bescheiden opstellen dan geloof ik erin dat de volgende prijs op ons staat te wachten."

Jürgen Klopp
Lijnders is heel erg gelukkig met de band tussen hem en Klopp. "Er is enorm veel vertrouwen tussen ons. We kunnen op elkaar leunen. Maar ik voel me ook vrij bij hem. Vrij om het team richting te geven. Klopp lost vaak problemen op voordat ze ontstaan, dat is knap. Hij geeft spelers een goede mentaliteit en hij benadert elke wedstrijd als een komende finale."

Aanvallen
Klopp en Lijnders vormen een gouden duo met ambitie. "Volgend jaar willen we deze titel niet verdedigen, maar we willen de volgende titel aanvallen. Dat is een andere benadering. We willen het team zijn, waar niemand tegen wil spelen. Dat is het geheim."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen