Pepijn Baneke

GroenLinks-wethouder Mook en Middelaar digitaal gekozen

Pepijn Baneke wordt op een bijzondere manier benoemd als nieuwe wethouder voor GroenLinks in Mook en Middelaar. Baneke werd donderdag voorgedragen. Maar dat gebeurde tijdens een digitale vergadering van de gemeenteraad.

Pepijn Baneke
Fractievoorzitter GroenLinks wordt wethouder

Fractievoorzitter Pepijn Baneke van GroenLinks in het Limburgs Parlement keert voor vier maanden terug als wethouder in Mook en Middelaar.

Lijsttrekker ontkent afrekencultuur bij GroenLinks

"Het royement van de nieuwe kandidaat-gedeputeerde Carla Brugman heeft niets te maken met de persoon Carla, maar alles met haar functie."

Forum: 'Coalitie moet recht doen aan verkiezingsuitslag'

Lijsttrekker Ruud Burlet van Forum voor Democratie vindt het jammer dat GroenLinks, PvdA en D66 nu al hebben aangegeven dat ze een coalitie met zijn partij onhaalbaar achten.

co2, milieu, heerlen, edsg
GroenLinks over CDA-plan: 'Nog voor de start remmen'

Lijsttrekker Pepijn Baneke van GroenLinks heeft forse kritiek op het pleidooi van de twaalf provinciale lijsttrekkers van het CDA voor een haalbaar en betaalbaar klimaatbeleid voor gezinnen en ondernemers.

GroenLinks: 'Evenwicht tussen natuur, welzijn en welvaart'

GroenLinks-lijsttrekker Pepijn Baneke wil dat er in het beleid van de provincie een beter evenwicht komt tussen natuur, welzijn en welvaart.

Nieuwe kopman GroenLinks: 'Klaar om te besturen'

Kersvers GroenLinks-lijsttrekker Pepijn Baneke (51) vindt dat zijn partij er klaar voor is om mee te besturen in de provincie.

Pepijn Baneke lijsttrekker GroenLinks voor Provinciale Staten

Pepijn Baneke is gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks voor de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart volgend jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten