VVV-spits gaat voor carrière in Verenigde Arabische Emiraten

Peniel Mlapa gaat VVV-Venlo verlaten voor een carrière in de Verenigde Arabische Emiraten.

Belangstelling Besiktas voor VVV-spits Mlapa

De Turkse voetbalclub Besiktas heeft zich bij VVV-Venlo gemeld voor Peniel Mlapa.

VVV neemt spits Mlapa definitief over

VVV-Venlo heeft Peniel Mlapa toch definitief overgenomen van Dynamo Dresden.

Topscorer Mlapa weg uit Venlo: 'VVV licht koopoptie niet'

Clubtopscorer Peniel Mlapa lijkt definitief te vertrekken bij VVV-Venlo. De Venlonaren blijken niet bereid te zijn om een transfersom van 800.000 euro te betalen voor de Togolees.

Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Er dreigt een pittige transferzomer voor VVV-Venlo. Zo wordt er niet alleen getrokken aan trainer Maurice Steijn, maar staan ook sterspelers Peniel Mlapa en Tino-Sven Susic in de nadrukkelijke belangstelling van andere clubs.

Overtreding op VVV-er Mlapa kost ADO-goalie duel

ADO-doelman Robert Zwinkels heeft aan zijn rode kaart in de wedstrijd van zijn club tegen VVV Venlo een schorsing van één wedstrijd overgehouden.

Blessure Mlapa: 'Onduidelijk of het door schop komt'

VVV-Venlo kan voorlopig niet beschikken over aanvaller Peniel Mlapa. De Togolese huurling kampt met een spierblessure. Hoe lang dit hem langs de kant gaat houden, is nog onduidelijk.

VVV-Venlo moet geduld hebben met geblesseerde Mlapa

Het is nog niet duidelijk wanneer VVV-Venlo weer kan beschikken over Peniel Mlapa.

Kum naar VVV, Mlapa ook naar Venlo

Verdediger Christian Kum verkast van Roda naar VVV-Venlo. De verdediger tekende in Venlo een contract voor 1 jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten