Overslaan en naar de inhoud gaan

Peggy Vrijens maakt opwachting in Wie is de Mol?

Geplaatst opzondag 6 september 2020 - 11:22

Gemiddeld ruim 2,6 miljoen mensen hebben zaterdagavond naar de eerste aflevering gekeken van de speciale jubileumreeks van Wie is de mol?. Ook de Maastrichtse Peggy Vrijens is te zien in de nieuwe reeks.

Het gaat om precies te zijn om 2.665.000 mensen. Stichting KijkOnderzoek (SKO) laat sinds enige tijd niet alleen het gemiddelde maar ook het totale aantal kijkers van een programma zien. Op deze aflevering van Wie is de Mol? stemden in totaal 3.393.000 kijkers af.

De Maastrichtse Vrijens was al eerder te zien in In Wie is de Mol?. In 2006 verliet zij als zevende afvaller het spel.

20-jarig bestaan
Te zien was dat tien oud-deelnemers weer op zoek gingen naar de saboteur. Het waren Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Tina de Bruin, Ron Boszhard, Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager, Peggy Vrijens, Ellie Lust, Patrick Martens en Horace Cohen. Tina de Bruin viel als eerste af. Het extra seizoen is ter ere van het 20-jarig bestaan van het programma dat elk seizoen miljoenen kijkers trekt.

Het vorige seizoen keken ruim 3,5 miljoen mensen naar de finale. Singer-songwriter Rob Dekay bleek die keer de mol. Acteur en presentator Buddy Vedder was de winnaar en ging naar huis met de pot van 13.400 euro. Het jubileumseizoen werd voor de coronacrisis al opgenomen in Toscane. Rik van de Westelaken presenteert ook nu het programma weer.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen